Předprodej vstupenek na Pálavské vinobraní bude zahájen již 1. dubna!

31.03.2015 00:28

 Již ve středu 1. dubna bude zahájen předprodej permanentek na slavnosti vína a bohatých zážitků –

68. ročník Pálavského vinobraní,

které se koná od 11. do 13. září 2015. Ačkoli se třídenní program plný burčáku, vína a hudby odehrává až v září, už nyní si zájemci můžou pořídit zvýhodněné vstupenky.
 
Na čtyřech hudebních scénách se vystřídá rozmanitá skladba hudebníků a vrcholem vinobraní je sobotní krojovaný průvod s královskou družinou. Hlavní koncerty v amfiteátru přivítají Hanu Zagorovou, Michala Hrůzu, Martu Jandovou, Elis, Michala Prokopa, kapely Buty, Monkey Business, Mig 21 a Portless. Pódium na Náměstí nabídne řadu cimbálových muzik, dechových souborů a radost budou mít i příznivci mluveného slova. Organizátoři pozvali také Ondřeje Brzobohatého, Věru Špinarovou, Ondřeje Rumla, skupinu Hradišťan nebo bratry Ebeny.

V hlavním sále zámku po celé tři dny probíhá veřejná ochutnávka, víno i burčák budou opět bohatě zastoupeny i ve Vinařském městečku v Kapucínské ulici. Vinařskou tématiku a řízené degustace najdete také v zámeckém sklepení a na terase u Udírenské věže.  Děti se mohou těšit na pohádky, dobové tance a písničky, kejklíře i šermířské zápasy. V didaktických dílnách si vyzkouší základy řemesel, například v hrnčířské a mincovní dílně na nádvoří zámku nebo Kozím hrádku.

Předprodej vstupenek zajišťuje společnost Ticketstream, takže permanentky lze zakoupit na webových stránkách www.ticketstream.cz, na stránkách akce nebo přes facebookovou stránku Pálavské vinobraní v Mikulově,“ uvedla Marcela Koňáková, ředitelka pořadatelské společnosti Mikulovská rozvojová. Dále také doplnila, že permanentka na třídenní kompletní program stojí během dubna až června 390 Kč, v červenci a srpnu 490 Kč a na místě 550 Kč. Děti do 12 let vstupné neplatí a slevy mají samozřejmě senioři či osoby ZTP.

Kompletní program i veškeré informace o předprodeji a prodeji vstupenek lze najít na webových stránkách Pálavského vinobraní 2015  www.palavske-vinobrani.cz.